Camping

Med inte ens en öls avstånd från området ligger campingen. Campingen har inga faciliteter på platsen, mer än en diskränna och torrdass o Bajamajor. För husvagnar utan el så är det grusplan som gäller och med el så finns några på gräs och några på grus. Egna grillar får endast användas på markerat område. Bada i sjön är gratis men om ni behöver duscha så går det att göra det för en liten avgift mellan 09.00 och 12.00 på lördagen. Som vanligt så gäller svensk lagstiftning och då vi vill göra det här igen så är det upp till er att sköta er på bästa sätt utan att tumma på att ha roligt. Vi jobbar i dagsläget på att det även ska finnas en frukostpåse som ni kan beställa dagen innan men där får vi återkomma.

Partytält får medtagas i mån av plats. Blir det fullsatt så kan mängden partytält tvingas reduceras. Vi ber er ha förståelse för att alla ska få plats att campa och dela plats under partytält med varandra.

Ni kommer in på campingen från kl 9.00 på fredagen och kan i lugn och ro ställa upp allt och börja komma i stämning. Söndag kl 11.00 stänger campingen och det är dags att ta sig hem

sv_SE